Powderbrows

Wat zijn Powderbrows? Labina en DMT Beauty Pigments

Powderbrows is de benaming voor een techniek van semi permanente make-up. Buiten de naam Powerbrows zal je ook andere namen tegen komen zoals Ombre Brows. De verschillen hierin wijzen op de stijl en de look die de specialist wilt bekomen.

Bij deze techniek wordt met een PMU-apparaat door middel van een poedertechniek het pigment ingebracht. Op deze manier wordt er op een heel subtiele wijze gepigmenteerd, waardoor het genezen resultaat zeer natuurlijk oogt. Het eindresultaat zal vergelijkbaar zijn met het resultaat dat je bekomt wanneer je je wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder inkleurt.

Deze techniek is geschikt voor ieder huidtype en zal langer meegaan dan andere vormen van semi permanente make-up zoals microblading.

 

Wat is de houdbaarheid van Powderbrows?

Het resultaat is semi permanent. Afhankelijk van je huidtype en levensstijl kan je 1 tot 2 jaar genieten van je perfecte wenkbrauwen. Als je langer van je mooie wenkbrauwen wilt genieten, wordt er aangeraden om na 1 tot 1,5 jaar je wenkbrauwen een opfrisbeurt te geven.

 • Zeer vette huid: tot 6 maanden
 • Vette tot normale huid: 6 tot 14 maanden
 • Droge tot zeer droge huid: 14 tot 24 maanden

 

Wanneer kan het resultaat sneller vervagen?

 • Indien je vaak onder de zon of zonnebank gaat.
 • Indien je de nazorg niet correct uitvoert.
 • Indien je een zeer vette huid hebt.
 • Indien je een zeer lichte kleur kiest.
 • Indien je de bijwerking 8 weken na de eerste behandeling niet hebt laten uitvoeren.

 

 

 

 

 

 

 

Hoe ziet de behandeling eruit en is het pijnlijk?

Voor we starten met de effectieve behandeling worden je wenkbrauwen bestudeerd en zullen we samen bespreken wat je graag anders zou willen. Hierbij geef ik je ook de nodige raad en advies.

Dan starten we met de browmapping. Je wenkbrauwen worden met verschillende meetinstrumenten opgemeten om de perfecte wenkbrauwen voor jouw gezicht te creëren. Je wenkbrauwen zullen ook geëpileerd worden indien nodig en gewenst. Hierna wordt de vorm van je wenkbrauwen met een potlood gekleurd en kan je aanpassingen en/of opmerkingen geven. Pas als je 100% tevreden bent van de getekende vorm, starten we met de effectieve behandeling.

De wenkbrauwen worden hierna met een machinale nano-naald ingeschaduwd. Dit zorgt voor een poedereffect en een zeer natuurlijk eindresultaat. Je zal tot 2 jaar van je perfecte wenkbrauwen kunnen genieten.

De behandeling duurt gemiddeld 3 uur, maar kan soms uitlopen. Hou hiermee rekening voor je dagplanning. De sessie wordt als niet pijnlijk ervaren. Personen met een lage pijngrens kunnen het ervaren als gevoelig, maar nog steeds verdraagbaar.

 

Waarom is een bijwerking na 8 weken noodzakelijk?

Een bijwerking gemiddeld 8 weken na de eerste behandeling is noodzakelijk, omdat de wenkbrauwen anders na 3 maanden volledig vervaagd zullen zijn.

Na de eerste behandeling zal de kleur tot 70% vervagen. Tijdens de bijwerking zullen we de intensiteit van de kleur kunnen vastleggen en de vorm perfectioneren. Na deze bijwerking zal de kleur slechts met 30% vervagen en zal je lange tijd van je mooie wenkbrauwen kunnen genieten.

 • Reliable Music

  Adipiscing diam donec adipiscing tristique risus nec feugiat in sit amet sit amet justo

 • Soft Rhythm

  Ultrices mi tempus imperdiet nulla malesuada pellentesque elit.Aliquam faucibus massa purusets

Music Therapy

Interdum velit laoreet id donec ultrices tincidunt arcu non. Justo laoreet sitamet cursus sit amet dictumsita.

Read More

Fuse Music

Diam sollicitudin tempor id eu nisl nunc mi ipsum. Nam aliquam sem et tortor consequat id porta tortornih.

Read More
 • Ala Olivia

  CEO

 • George Leo

  Project Manager

 • Amelia Jacky

  Production Controller

 • Daniel Arthur

  Store Manager