Lashfilller

De wimpers worden gekruld, geverfd en verzorgd met een Lash Filler, waardoor uw wimpers tot 25% in volume toenemen na 3 behandelingen. Tussen de sessies dient 6 - 8 weken plaats te vinden voor het maximale resultaat.

Volume
Resultaat
Elke wimper
Wimpers die 25% in volume toenemen.
Lashfiller is een innovatieve behandeling die de wimpers steviger en dikker maakt. Het is het enige merk ter wereld dat klinisch is getest op de effectiviteit van haarverdikking, die in slechts drie sessies met gemiddeld 25% toeneemt.
Mooi gekrulde wimpers voor minstens 6 weken.
Opstaan met mooi gekrulde en verzorgde wimpers? Ja dat kan! Met de lashfiller worden je wimpers niet enkel gekruld maar ook intens gevoed, waardoor de kwaliteit van je wimpers toeneemt. De wimpers blijven minstens 6 weken gekruld.
Geschikt voor de meeste wimpers.
Heb je zeer rechte wimpers? Of juist zeer dunne en fragiele wimpers? Dat is allemaal geen probleem. Dankzij de klinisch gesteste producten kunnen alle wimpers verzorgd worden.

  LOOK AT MY LASHES!!! They're so perfect, thank you BeauTess literally the only one I trust ❤❤

  Macha

  Beautiful lashes by BeauTess

  Kiara

  Tessa is de allerbeste! Ben zo tevreden❤

  Julie

  Het ziet er al suuuuuper mooi en natuurlijk uit !! Echt zoals ik wilde 😍😍😍🔥🔥🔥❤❤❤❤❤

  Alina

  You guys look at this shape!!! Tessa is an artist, she chose the perfect color for me and made my lips symmetrical again I FREAKING LOVE IT 🔥🔥🤍🤍🤍

  Kimberly

  Ook mijn lippigmentatie is nog op en top na een jaartje zonder bijwerking 😍

  Aisha