Voor wie is een lashfiller geschikt?

Een lashfiller is uiterst geschikt voor:

 • Iedereen die zijn. haar wimpers extra wil verzorgen.
 • Personen met zeer rechte wimpers die graag hun wimpers willen liften/ krullen.
 • Personen met zeer dunne, fijne en/of fragiele wimpers.
 • Personen met gekruiste, warrige wimpers.
 • Personen met vermoeide, uitgedroogde wimpers (door mascaragebruik).
 • Personen met beschadigde wimpers door een slecht geplaatste set extensions en/ of slecht uigevoerde wimperlifting.
 • Personen die van een natuurlijke look houden.
 • Personen met blonde/ lichtbruine wimpers die graag willen dat hun wimpers zichtbaarder zijn.
 • Personen die niet van wimperextensions houden of hier allergisch voor zijn.
 • Personen die een pauze willen nemen van wimperextensions en hun wimpers graag een boost willen geven en extra willen verzorgen.

Voor wie is een lashfiller niet geschikt?

Zwangere vrouwen. Dit komt omdat de hormonen het resultaat kunnen beïnvloeden. Voor de baby is het echter niet schadelijk.

Wat zijn Powderbrows?

Powderbrows is de benaming voor een techniek van semi permanente make-up. Buiten de naam Powerbrows zal je ook andere namen tegen komen zoals Ombre Brows. De verschillen hierin wijzen op de stijl en de look die specialist wilt bekomen.

Biij deze techniek wordt met een PMU-apparaat door middel van een poedertechniek het pigment ingebracht. Op deze manier wordt er op een heel subtiele wijze gepigmenteerd, waardoor het genezen resultaat zeer natuurlijk oogt. Het eindresultaat zal vergelijkbaar zijn met het resultaat dat je bekomt wanneer je je wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder inkleurt.

Deze techniek is geschikt voor ieder huidtype en zal langer meegaan dan andere vormen van semi permanente make-up zoals microblading.

Wat is de houdbaarheid van Powderbrows?

Het resultaat is semi permanent. Afhankelijk van je huidtype en levenstijl kan je 1 tot 2 jaar genieten van je perfecte wenkbrauwen. Als je langer van je mooie wenkbrauwen wilt genietenn wordt er aangeraden om na 1 tot 1,5 jaar je wenkbrauwen een opfrisbeurt te geven.

Zeer vette huid: tot 6 maanden.
Vette tot normale huid: 6 tot 14 maanden.
Droge tot zeer droge huid: 14 tot 24 maanden.

Wanneer kan het resultaat sneller vervagen?

 • Indien je vaak onder de zon of zonnebank gaat.
 • Indien je de nazorg niet correct uitvoert.
 • Indien je een zeer vette huid hebt.
 • Indien je een zeer lichte kleur kiest.
 • Indien je de bijwerking 8 weken na de eerste behandeling niet hebt laten uitvoeren.

Hoe ziet de behandeling eruit en is het pijnlijk?

Voor we starten met de effectieve behandeling worden je wenkbrauwen bestudeerd en zullen we samen bespreken wat je graag anders zou willen. Hierbij geef ik je ook de nodige raad en advies.

Dan starten we met de browmapping. Je wenkbrauwen worden met verschillende meetinstrumenten opgemeten om de perfecte wenkbrauwen voor jou gezicht te creëren. Je wenkbrauwen zullen ook geëpilleerd worden indien nodig en gewenst. Hierna wordt de vorm van je wenkbrauwen met een potlood gekleurd en kan je aanpassingen en/ of opmerkingen geven. Pas als je 100% tevreden bent van de getekende vorm. Starten we met de effectieve behandeling.

De wenkbrauwen worden hierna met een machinale nano-naald ingeschaduwd. Dit zorgt voor een poedereffect en zeer natuurlijk eindresultaat. Je zal tot 2 jaar van je perfecte wenkbrauwen kunnen genieten.

De behandeling duurt gemiddeld 3 uur. Maar het kan soms uitlopen. Hou hiermee rekening voor je dagplanning. De sessie wordt als niet pijnlijk ervaren. Personen met een lage pijngrens kunnen het ervaren als gevoelig, maar nog steeds verdragen.

Waarom is een bijwerking na 8 weken noodzakelijk?

Een bijwerking gemiddeld 8 weken na de eerste behandeling is noodzakelijk, omdat de wenkbrauwen anders na 5 maanden volledig vervaagd zullen zijn. Na de eerste behandeling zal de kleur tot 70% vervagen. Tijdens de bijwerking zullen we de intensiteit van de kleur kunnen vastleggen en de vorm perfectioneren. Na deze hijwerking zal de kleur slechts met 30% vervagen en zal je lange tijd van je mooie wenkbrauwen kunnen genieten.

Hoe ziet het genezingsproces van Powderbrows eruit?

De eerste dagen zullen de wenkbrauwen er zeer donker uitzien. Vanaf dat de wenkbrauwen in contact komen met water, zullen ze beginnen vervellen waardoor er korsten, oneffenheden en pigmentverlies kan ontstaan. Dit hoort bij het genezingsproces. De boodschap tijdens het genezingsproces is geduld.

Dag 1-3:
Je wenkbrauwen zullen zeer donker zijn. Het is normaal dat je deze kleur te donker vindt en dat de vorm te dik is naar je wensen. Het genezen resultaat zal 70% lichter zijn en de vorm zal 20% inkrimpen.

Dag 4-10:
Er zullen korsten en barsten ontstaan. Onder deze korstjes zal je geen kleur zien. Blijf zo veel mogelijk van uw wenkbrauwen af. Het is niet de bedoeling dat je de korsten er zelf gaat aftrekken. Het moet een natuurlijk genezingsproces zijn.

Dag 11-28:
Je huid is zich aan het vernieuwen, waardoor er weinig kleur en vorm zichtbaar zal zijn.

Dag 28-55:
In deze periode zal de kleur en vorm geleidelijk terug te voorschijn komen.

Dag 56:
De kleur en vorm zijn terug zichtbaar en het is tijd voor de bijwerking. Bij deze bijwerking wordt de vorm en intensiviteit van de kleur geperfectioneerd. Hierna zal de kleur slechts met 30% vervagen.

TIP:
Probeer zo min mogelijk aan je wenkbrauwen te komen, zodat het noo kan genezen. Het perfecte eindresultaat is 90 dagen na de bijwerking zichtbaar.

Wat is lippigmentatie?

Onze lippen spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven. We voelen ons zelfverzekerd met een mooie glimlach en hier horen ook mooi gevormde lippen bij. Lippigmentatie (ook wel gekend als Lip Blush) is bedoeld om de lippen een mooie frisse kleur en vorm te geven, waardoor de lippen optisch voller ogen.


Zijn je lippen asymmetrisch, hebben ze een bleke kleur, heb je last van hyperpigmentatie (bruine/paarse lippen), heb je fordyce spots op de lippen of wil je graag iets vollere lippen? Dan is lippigmentatie de oplossing en het zal ervoor zorgen dat je er elk moment van de dag verzorgd uitziet met mooi gevormde lippen die een gezonde frisse kleur hebben.


Lippigmentaie is de benaming voor een techniek van semi permanente make-up toegepast met een machinale nano naald. Bij deze techniek wordt met een PMU-apparaat door middel van een poedertechniek het pigment ingebracht. Op deze manier wordt er op een heel subtiele wijze gepigmenteerd, waardoor het genezen resultaat zeer natuurlijk zal zijn.

Hoe ziet de behandeling eruit en is het pijnlijk?

Voor we starten met de effectieve behandeling worden je lippen bestudeerd en zullen we samen bespreken wat je graag anders zou willen. Als je graag iets vollere lippen zou willen, kunnen we 1-2mm buiten je eigen lipvorm werken. Ook de gewenste kleur zal besproken worden. Hierbij geven wij je de nodige raad en advies.


Dan starten we met de predraw. Je lippen worden met verschillende meetinstrumenten opgemeten om de perfecte vorm voor jouw gezicht te creëren. Hierna wordt de vorm van je lippen met concealer afgetekend en kan je aanpassingen en/of opmerkingen geven. Pas als je 100% tevreden bent van de getekende vorm en de besproken kleur, starten we met de effectieve behandeling.

De lippen worden hierna met een machinale nano-naald ingeschaduwd. Dit zorgt voor een poedereffect en een zeer natuurlijk eindresultaat. Je zal 2 - 5 jaar van je perfecte lippen kunnen genieten.


De behandeling duurt gemiddeld 3u30min, maar kan soms uitlopen. Hou hiermee rekening voor je dagplanning. De sessie wordt als niet pijnlijk ervaren. Personen met een lage pijngrens kunnen het ervaren als gevoelig, maar nog steeds verdraagbaar.

Wat is de houdbaarheid van lippigmentatie?

Het resultaat is semi permanent. Afhankelijk van je huidtype en levensstijl kan je 2 tot 5 jaar genieten van je perfecte lippen. Als je langer van je mooie lippen wilt genieten, wordt er aangeraden om na 1 - 2 jaar je lippen een opfrisbeurt te geven.

Van welke factoren is de houdbaarheid afhankelijk?

• UV-licht (zon en zonnebank)

• De natuurlijke celvernieuwing van de huid

• Leeftijd

• Huidtype (zeer droge lippen, vaak last van koortsblaren, …)

• Correcte opvolging van de nazorg

• Het uitvoeren van de bijwerking 6-8 weken na de eerste sessie. (Indien dit niet wordt uitgevoerd, zal het resultaat na de eerste sessie binnen 3 maanden vervagen.)

• Kleur van het gekozen pigment. (Een donkere kleur blijft langer dan een lichte kleur.)

Waarom is een bijwerking na 8 weken noodzakelijk?

Een bijwerking gemiddeld 8 weken na de eerste behandeling is noodzakelijk, omdat de lippigmentatie anders na 3 maanden volledig vervaagd zal zijn. Na de eerste behandeling zal de kleur tot 70% vervagen. Tijdens de bijwerking zullen we de intensiteit van de kleur kunnen vastleggen en de vorm perfectioneren. Na deze bijwerking zal de kleur slechts met 30% vervagen en zal je lange tijd van je mooie lippen kunnen genieten.

Hoe ziet het genezingsproces van lippigmentatie eruit?

De eerste dagen zullen de lippen er zeer donker uitzien. Vanaf dat de lippen in contact komen met water, zullen ze beginnen vervellen waardoor er korsten, oneffenheden en pigmentverlies kan ontstaan. Dit hoort bij het genezingsproces. De boodschap tijdens het genezingsproces is geduld. 

Dag 1-3:

Je lippen zullen zeer donker en opgezwollen zijn. Het is normaal dat je deze kleur te donker vindt en dat de vorm te dik is naar je wensen. Het genezen resultaat zal 70% lichter zijn en de vorm zal 20% inkrimpen. De zwelling trekt binnen de 24 uur na de behandeling weg.

Dag 4-10:

Er zullen korsten en barsten ontstaan. Onder deze korstjes zal je geen kleur zien. Blijf zo veel mogelijk van je lippen af. Het is niet de bedoeling dat je de korsten er zelf gaat aftrekken. Het moet een natuurlijk genezingsproces zijn.

Dag 11-28:

Je huid is zich aan het vernieuwen, waardoor er weinig tot zelfs geen kleur en vorm zichtbaar zal zijn.

Dag 29-55:

In deze periode zal de kleur en vorm geleidelijk terug tevoorschijn komen.

Dag 56:

De kleur en vorm zijn terug zichtbaar en het is tijd voor de bijwerking. Bij deze bijwerking wordt de vorm en intensiviteit van de kleur geperfectioneerd. Hierna zal de kleur slechts met 30% vervagen.

Tip:

Probeer zo min mogelijk aan je lippen te komen, zodat het mooi kan genezen. Het perfecte eindresultaat is 90 dagen na de bijwerking zichtbaar.

Voor wie is lippigmentatie de ideale oplossing?

• Personen met zeer lichte lippen die graag een duidelijke lipvorm willen.
• Personen met donkere lippen (hyperpigmentatie, bruine/paarse lippen) die graag de lippen willen verhelderen en/of een mooie kleur en vorm willen.
• Personen die last hebben van asymmetrische lippen.
• Personen die graag iets vollere lippen willen.
• Personen waarbij de contour van de lippen niet goed zichtbaar is. Dit kan ook voorkomen na het plaatsen van lipfillers.
• Personen die last hebben van pigmentatieverlies en/of oneffenheden in de lippen.
• Personen die last hebben van fordyce spots op de lippen. Dit zijn kleine geelachtige of huidkleurige bobbeltjes (vergrote talgklieren).
• Personen die allergisch zijn voor make-up.
• ...

Wanneer mag de behandeling (tijdelijk) niet worden uitgevoerd?

• Zwangere dames en dames die borstvoeding geven.

• Diabetespatiënten, hepatitispatiënten, personen met hart- en vaatziekten en personen die bloedverdunners nemen.

• Tijdens het gebruik van Roaccutane. 4 weken na het beëindigen van deze kuur is het wel toegestaan.

• Indien je op het moment van de behandeling last hebt van koortsblaren. Als je gevoelig bent aan het verkrijgen van koortsblaren (ook al is het maar 1 keer per jaar), is de behandeling enkel toegestaan bij inname van Acciclovir pillen op voorschrift van de dokter. Deze pillen dienen 7 dagen lang ingenomen te worden en je start hiermee 3 dagen voor je afspraak.

• Op plekken waar je het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan.

• Op een litteken dat minder dan een jaar oud is.

• Op een plek die minder dan zes weken geleden is getatoeëerd.

• Op een plek waar minder dan drie maanden geleden een tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is.

• Op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken, wijnvlekken of zwellingen.

Twijfel je of je lippigmentatie wel of niet mag laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen verder helpen en de nodige informatie kunnen geven.

Kan ik lippigmentatie uitvoeren in combinatie met fillers?

Dit is zeker mogelijk! Lippigmentatie geeft de lippen een mooie kleur en vorm, terwijl fillers de lippen volheid en stevigheid geeft. Deze twee behandelingen kunnen gecombineerd worden en kunnen samen voor een mooi resultaat zorgen.

Indien je nog geen lipfillers hebt (maar dit wel overweegt) raden we aan om eerst lippigmentatie uit te voeren en later de fillers, omdat het resultaat van lippigmentatie langer aanhoudt dan de fillers. Lippigmentatie bepaalt dus de vorm van de lippen op lange termijn. De kans is ook groot dat na het uitvoeren van lippigmentatie je niet meer de noodzaak voelt om fillers uit te voeren, aangezien lippigmentatie de lippen optisch voller doet lijken.

Let wel op: Er zouden wel minstens 4 weken tussen een lipfillers en lippigmentatie behandeling moeten zitten. Na de lippigmentatie behandeling is 2 weken wachten voor de fillers voldoende. Hou er ook rekening mee dat het regelmatig uitvoeren van fillers de houdbaarheid van lippigmentatie kan verkorten.

Is het mogelijk donkere lippen lichter te maken?

Als je donkere lippen hebt of last hebt van hyperpigmentatie op de lippen, is het mogelijk om lippigmentatie uit te voeren. We dienen dan eerst de lippen te verhelderen (neutraliseren) voor we de gewenste kleur kunnen toepassen. Hierdoor zullen er in totaal meer dan 2 sessies nodig zijn (3- 4 sessies afhankelijk van de kleur van de lippen). De eerste twee sessies zullen dienen om de lippen te neutraliseren. Na deze sessies is het mogelijk dat de lippen een oranje gloed hebben. Dit zal verdwijnen na het genezingsproces. Vanaf de derde sessie kan de gewenste kleur toegepast worden.

Is het mogelijk lippigmentatie te laten toepassen indien je reeds SPMU op de lippen hebt?

Indien je reeds semipermanente make-up hebt laten uitvoeren, dien je een duidelijke foto in daglicht en zonder make-up op de lippen door te sturen. Aan de hand van deze foto zal worden bepaald of het mogelijk is de behandeling uit te voeren.

Wat is een deepliner?

De deepliner is een semi permanente make-up behandeling waarbij met een machinale nanonaald een fijn lijntje wordt aangebracht op de wimperrand. Een andere benaming voor de deepliner is ook de infralash. Dit is de meest natuurlijk vorm van spmu aan de ogen. Het wordt toegepast op de wimperrand en de dikte kan in overleg besproken worden. Deze behandeling zorgt voor meer diepte aan de ogen. Hierdoor zullen de ogen groter lijken, de wimpers voller en geeft het een frisse blik. Hiernaast zorgt de deepliner er ook voor dat je iedere ochtend veel tijd bespaart. Deze behandeling is ideaal voor mensen die houden van een natuurlijk resultaat.

Wat is het verschil tussen een eyeliner, deepliner en babyliner?

• Deepliner/infralash: Hierbij accentueren we de bovenste wimperrand. Het eindresultaat zal zeer natuurlijk en subtiel zijn.
• Eyeliner: Dit is een klassieke eyeliner waarbij er ook boven de wimperrand gewerkt wordt. Dit kan eventueel met of zonder wing.
• Babyliner: Dit is een zeer dunne eyeliner met op het einde een fijne wing.

Bij Cils d'Anvers kan je enkel terecht voor een deepliner/infralash. Een eyeliner en babyliner voeren wij niet uit.

Wat is de houdbaarheid van de deepliner?

Het resultaat is semi permanent. Afhankelijk van je huidtype en levensstijl kan je 1 tot 2 jaar genieten van de deepliner. Als je langer van het resultaat wilt genieten, wordt er aangeraden om na 1 tot 1,5 jaar de deepliner een opfrisbeurt te geven.
• Zeer vette huid: 8 – 14 maanden
• Vette tot normale huid: 14 – 18 maanden
• Droge tot zeer droge huid: 18 - 24 maanden

Wanneer kan het resultaat sneller vervagen?
• Indien je vaak onder de zon of zonnebank gaat.
• Indien je de nazorg niet correct uitvoert.
• Indien je een zeer vette huid hebt.
• Indien je een lichte kleur kiest.
• Indien je de bijwerking 6 - 8 weken na de eerste behandeling niet hebt laten uitvoeren.

 

Wanneer kan het resultaat sneller vervagen?

• Indien je vaak onder de zon of zonnebank gaat.

• Indien je de nazorg niet correct uitvoert.

• Indien je een zeer vette huid hebt.

• Indien je een lichte kleur kiest.

• Indien je de bijwerking 6-8 weken niet hebt laten uitvoeren.

Hoe ziet de behandeling er uit en is het pijnlijk?

Voor we starten met de effectieve behandeling worden je ogen bestudeerd en zullen we
samen bespreken wat je graag zou willen. Hierbij geef ik je ook de nodige raad
en advies.

Hierna wordt er op de wimperrand met een machinale nanonaald een fijn lijntje
aangebracht. De behandeling duurt ongeveer 75 minuten, maar kan soms uitlopen.
Hou hiermee rekening voor je dagplanning. De sessie wordt als niet pijnlijk ervaren. Personen met een lage pijngrens kunnen het ervaren als gevoelig, maar nog steeds verdraagbaar.

Waarom is een bijwerking na 6 - 8 weken noodzakelijk?

Een bijwerking gemiddeld 6 - 8 weken na de eerste behandeling is noodzakelijk, omdat de deepliner anders na ongeveer 3 maanden volledig vervaagd zal zijn.

Na de eerste behandeling zal de kleur tot 70% vervagen. Tijdens de bijwerking zullen we de intensiteit van de kleur kunnen vastleggen en de vorm perfectioneren. Na deze bijwerking zal de kleur slechts met 30% vervagen en zal je lange tijd van de deepliner kunnen genieten.

Hoe ziet het genezingsproces van een deepliner eruit?

De eerste dagen zal de deepliner er zeer donker uitzien. Vanaf dat de deepliner in contact komt met water, zal het beginnen vervellen waardoor er korsten, oneffenheden
en pigmentverlies kan ontstaan. Dit hoort bij het genezingsproces. De boodschap tijdens het genezingsproces is geduld.

Dag 1-3:

De deepliner zal zeer donker zijn. Het is normaal dat je deze kleur te donker
vindt en dat de vorm te dik is naar je wensen. Het genezen resultaat zal 70% lichter zijn en de vorm zal 20% inkrimpen. Na de behandeling kunnen je ogen oog licht gezwollen zijn. De zwelling trekt binnen de 24 uur na de behandeling weg.

Dag 4-10:

De deepliner begint zachtjes te vervagen en er kunnen kleine velletjes loskomen. Blijf
zo veel mogelijk van je ogen af. Je mag niet aan de velletjes trekken. Het moet een natuurlijk genezingsproces zijn. Onder de velletjes zal je geen/weinig kleur
zien.

Dag 11-28:

Je huid is zich aan het vernieuwen, waardoor er weinig tot zelfs geen kleur en vorm zichtbaar zal zijn.

Dag 29-55:

In deze periode zal de kleur en vorm geleidelijk terug tevoorschijn komen.

Dag 56:

De kleur en vorm zijn terug zichtbaar en het is tijd voor de bijwerking. Bij deze bijwerking wordt de vorm en intensiviteit van de kleur geperfectioneerd. Hierna
zal de kleur slechts met 30% vervagen.

Tip:

Probeer zo min mogelijk aan je ogen te komen, zodat het mooi kan genezen. Het perfecte
eindresultaat is 90 dagen na de bijwerking zichtbaar.

Wanneer mag de behandeling niet (of tijdelijk niet) worden uitgevoerd?

• Zwangere dames en dames die borstvoeding geven.

• Diabetespatiënten, hepatitispatiënten, personen met hart- en vaatziekten, personen die bloedverdunners nemen en personen met hemofilie.

• Tijdens een anitbiotica kuur.

• Tijdens het gebruik van Roaccutane. 4 weken na het beëindigen van deze kuur is het wel toegestaan om de behandeling uit te voeren.

• Op plekken waar je het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan.

• Op een litteken dat minder dan een jaar oud is.

• Op een plek die minder dan zes weken geleden is getatoeëerd.

• Op een plek waar minder dan drie maanden geleden een tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is.

• Op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken, wijnvlekken of zwellingen.

• Bij personen die wimperextensions hebben. De extensions dienen eerst verwijderd te worden. Meld dit steeds als je graag hebt dat de extensions door ons verwijderd
worden voor je afspraak.

Twijfel je of je de deepliner wel of niet mag laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen verder helpen en de nodige informatie kunnen geven.

Is het mogelijk een deepliner te laten toepassen indien je reeds SPMU aan de ogen hebt?

Indien je reeds semi permanente make-up aan de ogen hebt laten uitvoeren, dien je een duidelijke foto (liefst in daglicht) door te sturen. Aan de hand van deze foto zal worden bepaald of het mogelijk is de deepliner toe te passen.

Wat zijn Dermapen™ behandelingen?

De Dermapen 4™ is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar waarbij de meest geavanceerde naaldcartridge innovatie wordt toegepast om de huid verticaal te penetreren door middel van minuscule naaldjes. De Dermapen 4™ glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes en dit tot wel 104% sneller dan andere Micro Needling apparaten. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer topische voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid overal op het lichaam en het gelaat. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus tot grotere gebieden zoals hals en décolleté en bij de buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae. De Dermapen 4™ is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Micro Needling apparaat op de markt. De Dermapen 4™ behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

Dermapen™ behandelingen kunnen worden gebruikt voor het behandelen van:

 • Verslapte en verouderde huid
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Acne
 • Littekens
 • Huidverjonging
 • Onzuiverheden
 • Zonbeschadiging
 • Striae
 • Pigmentatie
 • Ouderdomsvlekken
 • Grove poriën
 • Haarverlies
 • Stimulatie doorbloeding
 • Rosacea
 • Couperose
 • Algehele huidverbetering
 • En meer …

Is de behandeling pijnlijk?

Traditionele dermaroller technieken zijn vaak bloederig en pijnlijk waarbij een topische verdovende crème (TLA) voorafgaand aan de behandeling aangebracht moet worden. Een enorme vooruitgang was de introductie van de Dermapen 3™ waarbij minder schade en pijn aan de opperhuid werd veroorzaakt, wat zorgde voor veiligere en effectievere Micro Neeling behandelingen. De nieuwe Dermapen 4™ laat zijn concurrenten ver achter zich. Dit is de comfortabelste en meest pijnloze Micro Neeling behandeling op de markt. De Dermapen 4 ™ behandelingen zijn zo comfortabel dat een verdovende crème niet nodig is. Ga maar gewoon lekker liggen en geniet van de verbluffende resultaten.

Hoeveel behandelingen worden aangeraden voor verjonging, behandeling van acnelittekens, striae en pigmentatie?

• Verjonging*: 3-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

• Acnelittekens: 4-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

• Striae: 4-8 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

• Pigmentatie: 4-6 behandelingen met intervallen van 2-4 weken

*Oppervlakkige huidverjongende behandelingen worden aanbevolen met intervallen van 4 weken.

Hoelang duurt het voordat ik resultaten kan zien?

Je ziet meteen resultaten na de eerste behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van je huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging voor en na de behandeling.

Wordt mijn dagelijks leven enige tijd beïnvloed na de behandeling?

Normaal gesproken niet, maar je kan wel een rood gezicht hebben gedurende 12-48 uur na de behandeling. Het aanbrengen van de Cover Recover™ zal de huid camoufleren, zodat je onmiddellijk weer je dagelijkse bezigheden kan hervatten.